Medewerker Marketing & Communicatie - Hillegom


 

 

 

 

Van Zanten Flowerbulbs is op zoek naar een:

Medewerker Marketing & Communicatie

 

In deze zelfstandige functie ben je verantwoordelijk voor alle marketing & communicatie werkzaamheden binnen Van Zanten Flowerbulbs, zowel intern als extern. Op basis van jouw marketingplan bedenk je thema’s en acties en voer je deze uit, eventueel in samenwerking met externe partijen. Je richt je onder andere op online marketing, waaronder het contentbeheer van onze website en social media en het up-to-date houden van de verschillende kanalen om onze naamsbekendheid en positionering te versterken. Daarnaast vind je het leuk om jaarlijks verschillende evenementen te organiseren voor onze internationale klanten inclusief de promotie hiervan, zowel op locatie als online, en ben je verantwoordelijk voor onze stand op de verschillende beurzen.

Verder ben je goed in het ontwikkelen en coördineren van foto- en drukwerk: van briefing vormgever, schrijven van teksten, selecteren van geschikt fotomateriaal tot een zorgvuldige check op het resultaat. Ook verstuur je met regelmaat mailings naar onze (potentiële) klanten en ben je verantwoordelijk voor de uitgift van onze interne nieuwsbrieven.

In deze functie heb je regelmatig overleg met het commerciële team zodat je de input uit de markt kunt verwerken in de Marketing & Communicatie strategie.

De standplaats van de functie is Hillegom. Het betreft een functie van 24 uur per week.

 

Wie ben jij?

  • Je volgt, hebt een HBO opleiding afgerond of hebt HBO werk- en denkniveau richting Marketing & Communicatie.
  • Je bent enthousiast en creatief, een goede tekstschrijver, werkt secuur, zelfstandig en gestructureerd en gaat voor kwaliteit.
  • Verder heb je goede communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als Engels (mondeling en schriftelijk).
  • Daarnaast heb je ervaring met verschillende Adobe programma’s en ben je bekend met social media.
  • Ervaring in de sierteelt is een pré.

 

Wat bieden wij je?

  • Een uitdagende, afwisselende baan met prachtige producten in een gedreven team.
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, een pensioenregeling, bedrijfsfysiotherapie, laptop en smartphone, fietsplan, een reiskostenvergoeding, leuke personeelsuitjes en nog meer.
  • Ontwikkeling vinden wij belangrijk, wij investeren graag in opleidingen en trainingen.
  • Volop ruimte voor eigen inbreng en initiatief binnen een bedrijfscultuur die zich laat omschrijven als no-nonsense, open en direct.

 

Werken voor Royal Van Zanten

Bij Royal Van Zanten staat passie al 160 jaar centraal. Samen met onze medewerkers, klanten en partners werken wij iedere dag aan het gezamenlijke succes van onze rassen in de internationale sierteelt. Van Zanten Flowerbulbs – onderdeel van Royal Van Zanten – is sinds de oprichting een wereldwijde speler in de veredeling, teelt en handel van bloembollen waarvan lelies het hoofdproduct is. We leveren ons uitgangsmateriaal aan onze klanten, de professionele teler wereldwijd. Wil jij onderdeel uitmaken van ons team? Bezoek dan snel onze website www.royalvanzanten.com voor meer informatie.

 

Geïnteresseerd? 

Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Klaas Jan Vijn via 06-23863970.  Je sollicitatie met motivatiebrief en CV kun je mailen naar sollicitatie@royalvanzanten.com    

 

 


Sign up for our daily Newsletter and stay up to date with all the latest news!

Subscribe I am already a subscriber